Over Gerda

Gerda van Veen – Overbosch (1971) werd geboren in Epe. Na de HAVO vertrekt Gerda op 17-jarige leeftijd naar Zwolle voor de opleiding verpleegkundige A.
Na deze op 21 jarige leeftijd succesvol te hebben afgerond kiest ze ervoor om 2 jaar bij de organisatie Mercy Ships te gaan werken, op het ziekenhuisschip de Anastasis. Hier werkt ze in Sierra Leone, Guinee en Senegal. Een ander deel van de 2 jaar werkt ze op het kantoor van Mercy Ships in Rotterdam, waar ze zich bezig houdt met de selectie van medisch personeel en het verkrijgen van (gratis) medische goederen voor het ziekenhuisschip.

Op 23 jarige leeftijd start Gerda van Veen met haar opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Zwolle, welke ze in drie jaar cum laude afrondt.

In de periode van 1997 tot 1999 werkt ze als ziekenhuis- maatschappelijk werkster in het Sophia Ziekenhuis in Zwolle en als groepsleidster bij het Leger des Heils in Groningen. Ondertussen houdt zij zich bezig met het opzetten van Stichting Terwille, verslavingszorg Noord en Oost Nederland. In 1999 start ze als eerste betaalde werknemer van de organisatie.

In de periode van 1999 tot 2015 werkt Gerda van Veen als intaker, behandelaar, outreachend werker, teamleider, manager en directielid binnen stichting Terwille. Stichting Terwille groeit onder haar leiding van één naar vijfenvijftig betaalde krachten en van vijftien naar zeventig vrijwillige medewerkers.

In 2012 rondt Gerda de opleiding Hoger Management voor Zorg en Welzijn (ISBW) succesvol af.

Neem telefonisch contact op via
06 57 31 34 91 of klik hier om een bericht te verzenden

Wilt u contact opnemen met Gerda van Veen Management Advies & Coaching?

Stuur een e-mail of bel 06 57 31 34 91

 

Huidige situatie

In 2015 start Gerda van Veen als zelfstandig ondernemer. Via Gerda van Veen MAC is zij inzetbaar als manager en adviseur. Hiernaast biedt ze op individueel vlak haar coachende vaardigheden aan.
Gerda zet haar leidinggevende vaardigheden ook nog in als algemeen directeur van het Graceland Festival.

Naast Gerda van Veen MAC zette Gerda in 2014 haar eigen onderneming (h)eerlijk vlees op; een onderneming die via een webwinkel lokaal biologisch rundvlees verkoopt.

Gerda van Veen woont sinds 2018 op het platteland van Groningen en is getrouwd met Jan van Veen. Samen hebben ze drie zonen. In haar vrije tijd houdt Gerda van Veen zich bezig met muziek, sport, het organiseren van dorpsactiviteiten en lezen.

Gerda van Veen staat bekend pionier, inspirator en organisator. Ze ziet nieuwe kansen, weet mensen in beweging te krijgen en is sterk gericht op samenwerking, ook met externen. Vanuit haar vaardigheid om overstijgend te denken weet ze organisatiedoelen te verbinden met persoonlijke belangen.

 

Bekijk uitgevoerde opdrachten

Contact met Gerda